Starto Druskininkuose prisibijojo pats šefas

J. Raugala (kairėje): „Druskininkuose nebus tokie patys patiekalai kaip Lazdijuose“.
Vakar restoranėlis NO ONION Druskininkuose atvėrė duris. „Jau oficialiai galiu pasakyti, kad svogūno rovimas prasideda“, – ištrimitavo ilgai lauktą žinią pats šefas Justinas Raugala. Prisipažįsta, kad šios dienos jis labai laukęs. „Pagaliau pavyko „išrauti“ ilgai augintą ir puoselėtą projektą“, – pasidžiaugia lazdijietis.
Taip jau nutiko, kad savo maisto gerbėjus ir visus, dar neragavusius jo „šposų“, šefas Justinas pakvietė sužydus narcizams, prieš pat Narcizų šventę Druskininkuose. O gal tai Justino dovana pačiam sau, mat jo NO ONION duris atvėrė prieš pat Justino gimtadienį, kurį vyriškis švęs visai netrukus, už savaitės.
„Didžiausia dovana – jau mano rankose: visi reikalingi dokumentai ir leidimai jau pas mane“, – taip džiaugėsi pats Justinas, paskelbdamas NO ONION atidarymo datą.
Dar gerokai prieš atidarymo dieną...
Plačiau – naujausioje „Lazdijų žvaigždėje“ (2025-04-18).
Komentarai
Kioskas, o ne restoranas
o tu nors ir tokį kioską turi
Nebūkime tokie pavydūs. Gal