Starto Druskininkuose prisibijojo pats šefas

J. Raugala (kairėje): „Druskininkuose nebus tokie patys patiekalai kaip Lazdijuose“.

Vakar restoranėlis NO ONION Druskininkuose atvėrė duris. „Jau oficialiai galiu pasakyti, kad svogūno rovimas prasideda“, – ištrimitavo ilgai lauktą žinią pats šefas Justinas Raugala. Prisipažįsta, kad šios dienos jis labai laukęs. „Pagaliau pavyko „išrauti“ ilgai augintą ir puoselėtą projektą“, – pasidžiaugia lazdijietis.

Taip jau nutiko, kad savo maisto gerbėjus ir visus, dar neragavusius jo „šposų“, šefas Justinas pakvietė sužydus narcizams, prieš pat Narcizų šventę Druskininkuose. O gal tai Justino dovana pačiam sau, mat jo NO ONION duris atvėrė prieš pat Justino gimtadienį, kurį vyriškis švęs visai netrukus, už savaitės.

„Didžiausia dovana – jau mano rankose: visi reikalingi dokumentai ir leidimai jau pas mane“, – taip džiaugėsi pats Justinas, paskelbdamas NO ONION atidarymo datą.

Dar gerokai prieš atidarymo dieną...

Plačiau – naujausioje „Lazdijų žvaigždėje“ (2025-04-18).

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Kioskas, o ne restoranas.Restorano lygis dar toli..

o tu nors ir tokį kioską turi,ar cik pavydas subinį drasko?

Nebūkime tokie pavydūs. Gal ir kioskas šiuo metu nes turėti patalpą restoranui , reikia nemažų investicijų bet galiu drąsiai sakyti , kad tokį skanų , labai skanų maistą , taip įdomiai pagamintą , rasi retame restorane