Ilona Šaparauskienė: „Mums labai svarbi Jūsų nuomonė“

Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorė I. Šaparauskienė.

 

   Lazdijų rajono savivaldybė vykdo apklausą, kurią atlikus tikimasi sužinoti, kuris Lazdijų rajono kelias (kelio atkarpa) prasčiausios būklės ir kokie sprendimai, gyventojų nuomone, galėtų tai pakeisti. 
   „Norėdami spręsti problemas, visų pirma turime jas žinoti, tad prašau visų Lazdijų rajono gyventojų pasinaudoti galimybe ir išsakyti savo nuomonę apie kelių būklę. Tik turėdami reikalingą informaciją ir Jūsų siūlomus problemos sprendimo būdus, galėsime į juos atsižvelgti ir priimti teisingus sprendimus“, – apie organizuojamą apklausą kalbėjo Lazdijų savivaldybės administracijos direktorė I. Šaparauskienė.
   Lazdijų rajono savivaldybė iš anksto dėkoja už gyventojų indėlį – sąžiningai atsakytus anketos klausimus.
   Anketą „Apklausa dėl kelių būklės Lazdijų rajone“ galima surasti Lazdijų rajono savivaldybės interneto puslapyje. Anketa yra anoniminė. Ją galima užpildyti iki spalio 1 dienos.

Lazdijų r. sav. inf., G. Varnelienės nuotr.

 

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Kokia dar musu nuomone daugelis rinkome parasus , kreipemes kad butu isasfaltuotas vienas ar kitas kelias pasiziurekit ir dirbkit. Nejaugi seniunai jums nepasako kur reikia asfaltuot . Nevaidinkit o dirbkit. Vargas kaip nevietiniai valdzioje jie turbut nevazineja rajono keliais.

I visited various web pages but the audio feature for audio songs existing <br> <br> at this web site is in fact superb.<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my blog: <a href="https://kopk.de">https://kopk.de</a>

pharmacy affiliate website case studies<br> <br> Supplements affiliate program commission rates<br> <br> affiliate marketing for mental health bloggers<br> <br> health blog ad revenue<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my blog post: online work from home - https://nursepilotmakalak.com/community/profile/luzfitzwater602/

Reikalinga asfaltuoti vieškelį KUČIŪNAI - PETROŠKAI apie 8 km.

tikrai reikia.Ir dar labai reikia Krosna-Lazdijai.

Šlavantėlio gatvėj važiuodamas pasijauti kaip TA.Taip krato... Padarė Margelis kelią. Bet žinokit valdžia pasikeitė ir kelią reikia prižiūrėti. Nors du kartus per vasarą paleiskit greiderį. Išpjaukit žoles iš griovio. Prisukit tilto lentas. Plius nors du kartus per mėnesį įšvežkit šiukšles. Tik tris mėnesius. Kol poilsiautojai važinėja. Nes tokia smarvė, kad kiti žmonės išvažiuoja iš poilsiavietės. O konteineriai gana toli ir vis tiek smirda. Tai tiek nuomonės, jeigu jums ,,svarbi" ji.

Mieli ponai skundejai apsipjaukit, netingekit ir neziurekit kad kiti apipjautu jums pakeles ir griovius bet nors karta paimkit dalgi ir tai padarykit patys.seniunai ir taip uzkrauti darbu ir negali lakstyt paskui kiekviena , slykstu kad tik skundziames o patys nepadarom nieko.

I pay a quick visit every day some websites and blogs to read content, but this website gives quality based posts.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Feel free to visit my website - <a href="https://kopk.de/collections/saltkvaern">Angebote</a>

I'm not sure where you are getting your info, but good topic.<br> <br> <br> <br> I needs to spend some time learning much more <br> <br> or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for <br> <br> my mission.<br> <br> <br> <br> Check out my page; <a href="https://kopk.de/collections/termometer">Angebote - KopK.de</a>

Prasome apipjauti vartu kalna vadinamu piliakalni , krosnos seniune mazai skiria demesio kalno tvarkai palaikyti , seniau buvo apsienauta o dabar seniune uzmigus ant lauru.mere primink kad laikas ir jai pradet dirbt zmonem.

okiek kainavo stendas reklamuojantis triatloną? ( tas kur vietoj garsiojo Sporto centro stendo stovi)

Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum <br> <br> it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.<br> <br> <br> <br> I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to the whole <br> <br> thing. Do you have any tips and hints for rookie blog writers?<br> <br> I'd definitely appreciate it.<br> <br> <br> <br> My web blog; <a href="https://kopk.de/collections/hot-drink-glas">Latteglas</a>

Prašoma komentuoti apie kelių būklę,kviečiu komentuoti apie autobusų stotelių būklę,ypatingai kaimiškose vietovėse.Kas turėtų jas sutvarkyti? Reikia išrauti žoles,nugramdyti augančias samanas nuo betono ir suoliukų,išbetonuoti aikšteles ir nudažyti suoliukus. Ir labai gerai dar būtų koks nors stogelis nuo lietaus. O valdininkams labai gerai sėdėti savo kabinete ir uždavinėti klausimus. Pavažinėkite po rajoną ir savo akimis pamatysite ir kelių būklę ir kt.

Gerai uzpyz...... kelininkus kad pakelese masinose nemiegotu o priziuretu pakeles ,autobusu stoteles , tiltus... kada bevaziuosi masinose pasikavoje miega.

It's a pity you don't have a donate button! I'd without a doubt <br> <br> donate to this outstanding blog! I suppose for now i'll settle for bookmarking and adding <br> <br> your RSS feed to my Google account. I look forward <br> <br> to new updates and will share this blog with my Facebook group.<br> <br> Chat soon!<br> <br> <br> <br> Look into my web page Shop Toddler Clothing (<a href="https://babymamacloset.com">Lynette</a>)