"Onkologinei savigalbai Lazdijuose" – patogesnės patalpos

Asociacija „Onkologinė savigalba Lazdijuose“ vienija onkologinėmis ligomis sergančius rajono gyventojus, suteikdama jiems galimybę tarpusavyje bendrauti, keistis informacija, dalintis savo patirtimis ir išgyvenimais bei palaikyti vieni kitus. Iki šiol ši prasminga veikla užsiimanti asociacija buvo įsikūrusi ketvirtame Lazdijų rajono savivaldybės rūmų aukšte. Tai nebuvo patogu sergantiesiems, tad nuo šiol „Onkologinė savigalba Lazdijuose“ persikelia į pirmą aukštą.

„Lengviau, kai esi ne vienas. Norime, kad žinotumėte, jog esate ne vieni, kad mes pasiruošę jums padėti ir tikimės, kad patalpų perkėlimas į pirmą aukštą bus naudingas jums ir kitiems rajono gyventojams“, – įteikdama simbolinę dovaną kalbėjo Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė.

Asociacijos „Onkologinė savigalba Lazdijuose“ vadovė Dalė Pupininkaitė dėkojo už skirtą dėmesį ir suteiktą pagalbą pabrėždama, kad patalpos pirmame aukšte sergantiesiems bus žymiai patogesnės.

Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
Lazdijų žvaigždės inf.

Komentarai

Na ačiū už tai, kad priėmėt šalia WC...

Tai gal Tamsta pasiūlykite, kad to WC Lazdijuose visai nebūtų, o vietoje jo įrengtų kabinetą, pvz. Jums. Bet realybė tokia, - jei yra toks WC, tai bus ir šalia kažkas.

na baik ,nors cia sudu nesidrabstyki,eiki vaistuku isgerki ar gudubeliu ekstrakto -mazum pades ir aprimsi

Tai, kad čia Jūs tik ir drabstotės...

baisus įvykis kad kabinetą davė, cha cha cha. Ir anoj valdžia gi davė. Ligoniai tegu gydosi o ne po kabinetus laksto.Jau mandravojasi kaip nori. keli žmonės ir taip jau nori privilegijų.

neuzduski tikrai neuzduski is pykcio pavydo ir viso kito...duok dieve ,kad paciam ar paciai nereiktu lankytis ten,nes lazda turi du galus.Nors paskaicius komentara ,susidaro ispudis ,kad reiktu kreiptis i psichines sveikatos centra jau,nes ligos paumejimas akivaizdus

Ajajai,o as jums palinkesiu patirti tai,ka isgyvena sitie zmones.Kodel jus turit buti sveikas(ar sveika)????Tiesiog pavazinetumet po chemoterapijas,nukristu plaukai.Pavemtumet zarnomis po ju.Jusu atsisakytu artimieji,nes jus jiems butumet nasta.Netektumet jegu ir darbo.Nenorit tokiu privilegiju?????As tik siaip-jums linkiu buti tokiam ar tokiai privilegijuotai.

Ajajai,o as jums palinkesiu patirti tai,ka isgyvena sitie zmones.Kodel jus turit buti sveikas(ar sveika)????Tiesiog pavazinetumet po chemoterapijas,nukristu plaukai.Pavemtumet zarnomis po ju.Jusu atsisakytu artimieji,nes jus jiems butumet nasta.Netektumet jegu ir darbo.Nenorit tokiu privilegiju?????As tik siaip-jums linkiu buti tokiam ar tokiai privilegijuotai.

Ne vieną iš Asociacijos pažįstu asmeniškai. Pagarba šitiems žmonėms. Neduok mums Dieve...

Good article. I will be facing some of these issues as well..<br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my webpage - birthday gift ideas - <a href="https://whackystuff.com">Danielle</a> -

Thanks very interesting blog!<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my webpage; <a href="http://www.airplaynetwork.com">indoor family fun center</a>

Tai va Dalyte nepasitvirtino posakis Lazda turi du galus. Tiek lakstei agitavai pries Ausma, o ji Tau tik gera daro.

kiba lakstei kartu ,kad cia loji...ir kodel jai gera daro o ne zmonems? Gal reikia daugiau mastyti ,o ne tik i personalijas koncentruotis...o gal gali tada vietoje Dales jos suburtiems zmonems vadovauti ir dar daugiau nuveikti...nors itariu ,kad vargu ..pasedet parasinet ,papilstyti purva yra lengviau ir saugiau

Taip kartu lanksčiau ir kartu lakstė Margeliene

a tai tu cia toji Margelienes drauge .kuri pastoviai esdavo Gojuje uz savivaldybes saskaita?Tada pigiai parsidavei,kaip kokia stoties laisvoji mergele...dar atsiprotejus is pykcio loji bilia ka

labai teisinai parašėte.O aš palinkėsiu kad vieną dieną šitie išsivėmę ateitų pas šiuos „privilegijuotus” prašytis kad juos priimtų, tada supras ką reiškia onkologija.

Good day! This post could not be written any better!<br> <br> Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this.<br> <br> I will forward this page fun things to do in arlington va (<a href="https://www.justgreatlawyers.com/united-states/cherry-hill/lawyer/rosengard-law-group">Flynn</a>) him.<br> <br> Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

Na įdomu, ar taškas dar veikia :)

Nu, tu čia "pavarei"...

komentatoriams,kurie saiposi is ligoniu ir demonstruoja savo bukuma darydami is to net politini sou...paskaitykite Rimos komentara...jus esate tikri ,kad netapsite viena diena tais priveligijuotais. Baisu ,o sako kad dzukai yra nuosirdus zmones...nesamone,visiems sakysiu kad Lazdijai yra purvina pamazgu duobe su dvasios ubagu gauja ir lenkite juos ratu

Pagarba asociacijai bet spaudos atstovas galejo padaryt nuotrauka ne prie toleto , mere duok velniu nejaugi nebuvo daugiau kur? O gal tycia taip nufotkino?

Būtų gerai jei Tamsta rašydami darytumėte mažiau klaidų...

I got this web site from my friend who shared with me on the topic of this <br> <br> web site and at the moment this time I am browsing this web site <br> <br> and reading very informative articles at this time.<br> <br> <br> <br> Also visit my blog - <a href="http://www.viaggiconlascossa.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=813058">john f kennedy fun facts</a>

Gerai sakoma, kad kiaulė visur šūdo ras. Taip ir su komentatoriais. Dalė sukūrė organizaciją iš nieko, žmonės, sergantys sunkia liga daug turi veiklos, linksmybių. Organizuojamos eitynės, kuriose dalyvaujam ir kiti miesto gyventojai. Visada grįžtam su gera nuotaika ir jaučiamės pagerbti. Ar jau visai praradot sveiko proto ribas. Ne komentarai, o kažkokia spjaudykla.