Išmonės netrūksta: linksmoji karvutė kviečia į šventę

Naujosios Kirsnos kaimo bendruomenė kviečia į šventę „Po rudens darbų pabūkime kartu“. Šventės data: spalio 25 d. 19.00 val. Kviečiami Naujosios Kirsnos ir aplinkinių kaimų gyventojai.

Įdomu tai, kad į šią šventę kviečia linksmoji karvutė. Pakalbinti vietiniai džiaugėsi ja, kiti gi net suskubo „melžti“. Treti priminė, kad kibiro nereiktų pamiršti į Naująją Kirsną važiuojant, o ir riekės duonos ar kokio obuolio karvutei pamaloninti. Ne vietiniai žadėjo artimiausiu metu aplankyti Naująją Kirsną ir patys pasimelžti. Patikino, kad ir į šventę užsuks. Vietiniai giriasi savo gražia švente, kaip susitarę sako: „Tranki šventė kasmet būna“.

Ir, ko gero, nieks nesitikėjo, kad ši karvutė atneš tiek džiaugsmo ir dideliems, ir mažiems. Žmonės specialiai atvyksta į ją pažiūrėti, važiuojantys pro šalį visada nusišypso - ir diena jau gražesnė.  

Dineta Babarskienė, „Lazdijų reklama“ (2024-10-15)

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Juokdariai.

Gal baigėsi projektai, ir baigėsi pinigai?

O kur dingo visas sportinis inventorius pirktas iš projekto lėšų? Ir kiek buvo skiriama lėšų vykdant projektus gal parašyk ?

Jis niekur nedingo. Bet įdomu kam čia taip parūpo. Nereikia rūpintis svetimomis bėdomis

O kaip tai nerūpi, juk turtas tai visų?

Turtas mūsų skolos jūsų?

Kaip nedingo? Suolai kur?

Juokdariai

Gal vertėtų kad rimti dėdės pasidomėtų kas ten kirsnoj dedasi.

Šventės trankios bet ir sumos nemažos?

O kur suolai?

Pastatykite teniso stalą bibliotekoj, ten daug vietos ir problemos neliks. Tik kad jau nėra kam žaisti.arba bendruomenėje, vistiek užrakinta stovi, valgyklos jau kaip ir nėra.