J. Juodzevičienė: vien mero tonas išduoda jo tikslus

Tokiu komentaru meras tik dar kartą išsidavė savo tikruosius tikslus ir siekius – ne telkti ligoninės bendruomenę, ne ieškoti išeities, o skaldyti, velti intrigas ir daryti viską, kad turėtų sau tariamą priešą, su kuriuo eis kovoti ir „gelbėti“ rajoną.
Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Kai Sveikatos apsaugos ir socialinių reikalų komitetas, kuriam, beje, vadovauja paties mero judėjimui priklausanti tarybos narė gydytoja Aldona Šerėnienė, o kitas valdančiosios koalicijos atstovas yra gerbiamas tarybos narys gydytojas Jonas Juodis, imasi spręsti ligoninės bėdas ir siūlo sprendimo būdus, meras vienu savo prasižiojimu visus nutildo, taip tik dar kartą parodydamas savo žemą vidinę kultūrą, išsilavinimo spragas ir elementarią nepagarbą kolegų ir net bendraminčių atžvilgiu.
Svetima gėda, mere, kai tenka už tamstą raudonuoti, nes elgiatės lyg įžūlus savanaudis – netašytas chamas, bandantis juodu ant balto surašytą informaciją pervilkti tamstai patogia suknia.
Labai gerai, kad kalbate apie Sveikatos apsaugos ir socialinių reikalų komiteto posėdyje svarstytus klausimus, tik būtų buvę tikslingiau įdėti ir visą sprendimą, kad žmonės matytų, kaip jūs, mere, komiteto pirmininkės – jūsų judėjimo dalyvės A. Šerėnienės žodžius stengiatės priskirti man, opozicijos atstovei. Ir kad ne apie Vaikų ligų skyriaus uždarymą, o apie paslaugos gelbėjimą buvo kalbėta komitete, t. y. kad būtų padaryta vaikų ligų dienos stacionaras, už ką Ligonių kasa mokėtų. Nes tai, kaip yra dabar, tamstai puikiai žinoma, kad nebus finansuojama. Tad kas geriau – turėti kažką ir išsaugoti personalui darbą ar visko netekti? Viešinkite, mere, viešinkite visus raštus – pirmiausia savo potvarkius, kuriais davėte leidimą ligoninės „nelegalui“ patarėjui per dvi savaites valdišku automobiliu nuvažiuoti kone tris tūkstančius kilometrų neaišku kur, neaišku, kokiais tikslais ir kokia grąža iš to. Viešinkite, tik sveikinsiu!
Būtų galima su jumis diskutuoti, ginčytis, net sutarti atskirais klausimais, bet tik vienu atveju – jeigu diskusijoje remtumėmės argumentais, o ne tulžimi, sklindančia iš jūsų lūpų. Nesirengiu nusiristi iki jūsų lygio, tad palieku paties skaitytojams ir rinkėjams vertinti, kas teisus, o kas – intrigantas. Ramybės jums, mere, nueikite sek­madienį į bažnyčią – padeda.

Jūratė Juodzevičienė, rajono savivaldybės tarybos narė

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

šaunuolė Jūratė va tokius tarybos narius reikia palaikyti. Sėkmės.

Yra žmonės – Vėjai. Šiandien čia, rytoj ten: nieko pastovaus, tik besikeičiančios pramogos. Jie niekur ilgai neužtrunka. Jis toks Jūrate Yra žmonės – Žali Slėniai. Su jais lengva ir ramu, su jais pamirštame savo sunkumus ir nurimstame. O ramybėje ir atsakymus kartais pamatome. Yra žmonės – Bibliotekos. Iš jų visada yra ko pasimokyti, atverti sau naujus žinių horizontus. Yra žmonės – Labirintai. Jie nenuspėjami: niekada nežinai, kas laukia už posūkio ir kur nuves bendravimas su jais. Ir kuo sunkesnė mįslė, tuo įdomesnis jos įminimo procesas. Yra žmonės – Granitai. Su jais saugu – gali būti tikras, kad nieko nenutiks. Patikimi: į juos gali atsiremti sunkią akimirką. O yra žmonės – Briliantai. Tu žiūri į jį. Ir kaskart atsiveria ir sužvilga vis nauja savybė. O tu tiesiog žiūri ir žaviesi... Yra žmonės - Kava. Jie tiesiog reikalingi mums kiekvieną dieną... Tu tokia AČIŪ TAU

Jeigu daugiau tokių savivaldybės taryboje būtų kaip Jūratė, tai tokio mero jau nebūtų nei kvapo. Deja nėra, nes dauguma yra tik savanaudžiai, jiems tik savas kailis rūpi, kiti gi visai nekompetentingi, siauro mąstymo, aklai tarnaujantys mažamoksliui. Gėda visam rajonui!!!

taigi kas dar kiek galvojantys rajono taryboje tai nesusideda su judėtojais ir jų vadu. Sėkmės Jūratei ir jos bendražygiams.

Palaikau Jurate, o aviu bandos nuosirdzisi gaila.

šaunuolė

Kiek melo ir savigyros mero žodžiuose. Na tikrai toks žmogus negali būti valdžioje ir manau, kad žmonės tai supras ir įvertins jo veiklą rinkimuose. Šaunuolė Jūratė ir sėkmės jai ir jos komandai.

Įdomu koks mero tonas bus kai jį vėl atveš greitoji į ligoninę - Lazdijų gydytojams ?

Šaunuolė Tvirtybės Tau kovoje su klanu