Žymiausios rajono Janės gurmaniški patiekalai – iš vėžių, sraigių ir varlių

Gegutės kaimo bendruomenės pirmininkė Vilma Sabaliauskienė (Janė) gamina itin neįprastus patiekalus.
 

Janė – Vilma Sabaliauskienė, Gegutės kaimo bendruomenės pirmininkė, pasirodo, ne tik žuvienę moka virti, kuria mėgaujasi visa Lietuva. Vilma verda vėžius, moka įdaryti sraiges ir net varlytėmis gali pavaišinti. Tiesa, vėžiai – invaziniai, iš tėvų tvenkinio, sraigėmis kaimynas aprūpina, o varlytes perka parduotuvėje. 
Plačiau - naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2024-07-12).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Šaunuolė moteriškė. Sėkmės jai. P.S. turint noro, fantaziją, gerą sriubą galima išvirti ir iš to, kas ant žemės guli.

Biškį nesamonė, kas valgys tas varles, o sraigės, kiek valgiau, visai ne kevaluose gaminasi, jau geriau kažką dzūkiško, autentiško gamintų, tiek yra skanių patiekalų iš grybų, uogų, dzūkiškos bandos.

Man tai nelabai, nei jų stilius, nei valgiai, mačiau per televiziją...