„Dusia Resort 777” atidarymas: trys kunigai aukojo šv. Mišias, pokylyje dalyvavo net 100 svečių. Ir tai dar ne viskas - kompleksas plėsis

„Sraigės namai“ dabar jau oficialiai tapo „Dusia Resort 777”. Atšventėme atidarymą, pakeitėme ir paskelbėme naują pavadinimą“, - atkreipia dėmesį pakalbintas poilsio ir pramogų komplekso prie Dusios savininkas Arūnas Noselis. 

Jis sako, kad anksčiau, kai buvo du nameliai, tai ir pavadinimas „Sraigės namai“ tiko, bet dabar, kai jau ženkliai išsiplėtė, nusprendė pavadinimą keisti. „Juolab kad turime dar daug planų ateičiai, - prasitaria. - Didelė salė jau pastatyta, įrengta, dar statysiu ir mažesnę, kuri talpins 20 – 30 žmonių. Krepšinio aikštė bus, teniso kortas. Galvojame statyti baseiną - uždarą, viduje. Tiksliau sakant, bus ir uždaras, ir atviras, kad žmonės turėtų ką veikti ir tokiu metu, kaip dabar. Dar namelį pastatyti - turiu tokių planų. Toks kompleksas būsiąs“. 

Šventė – puiki, oras kaip užsakytas: priminė vasarą. „Dusia Resort 777” atidarymas atšvęstas išties įspūdingai net 100 svečių apsuptyje. Arūnas kiek kuklinasi sakydamas, kad gal tiek nebuvę, bet panašiai. „Nemažai. Kai kas buvo kviesti, bet susirgo Covid ir negalėjo dalyvauti“, - tepasako. 

Plačiau - naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2024-09-27).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.