Naujo restorano atidaryme – būrys žinomų rajone žmonių (nuotr. galerija)

Restorano šeimininkai broliai Skirmantas (kairėje) ir Irenijus Morkevičiai ir jų žmonos Aušra ir Ala.

Veisiejų parke, Ančios ežero pakrantėje, duris atvėrė restoranas „Liepų ratas“, pro kurio langus ir iš terasos galima grožėtis ne tik įstabiu gamtos peizažu, bet ir vietinių pamiltu dainuojančiu ir šokančiu fontanu, visai čia pat ir skulptūra Sigitui Gedai atminti.  

Puošniai dekoruotoje aplinkoje naujo restorano „Liepų ratas“ šeimininkai Ala ir Irenijus Morkevičiai, Aušra ir Skirmantas Morkevičiai šiltai priėmė artimuosius, draugus, bičiulius ir garbius svečius.

Restorano atidarymo proga į Veisiejus atvyko ir Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė bei Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narė Jurgita Kurauskienė, kartu buvo ir Veisiejų seniūnijos seniūnas Zenonas Sabaliauskas.

„Lietuvos etmonas Mykolas Juozapas Masalskis tarp dvaro rūmų ir ežero įkūrė parką. Istoriją tęsia Morkevičiai“, – savo atidarymo kalboje sakė žavioji Ala Morkevičienė. Žmonės mena, kai čia skambėjo ir armonikos melodijos, čia sukdavosi poros, garsūs buvę šokiai.

 Įgyvendinti idėją atidaryti restoraną „Liepų ratas“ prireikė...

Plačiau – naujausioje „Lazdijų žvaigždėje“ (2024-06-14).

D. Babarskienės nuotr.
Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Ką tik atidarė, o girdėjau jau blogų atsiliepimų, kurie iš lūpų į lūpas labai greitai plinta. Gal reiktų permastyti meniu.

Taip ir laukti ilgai tenka labai ir kainos didokos