Neįtikėtina velykinė staigmena: padovanotas įspūdingas skaičius kempinių

Praktiška staigmena nepaliko abejingų ir privertė aiktelėti iš nuostabos. Didžiuliai maišai spalvotų valymo ir dušo kempinių lyg velykiniai margučiai traukte traukė akį, jų gausa paliko be žado. Skaičius įvairiaspalvių kempinių išties įspūdingas: 4 didžiuliai maišai, puošti kaspinais taip pat iš didžiulių kempinių, juose – daugiau nei 6 000 šių valymo ir prausimosi priemonių. Ir visa tai atkeliavo į Lazdijus gerai žinomo Lietuvoje sportininko, asmeninio vyr. trenerio sporto klube „VS-Express 24/7“ Alytuje, „Gerumo akcijos“, kuri jau skaičiuoja 12-us gyvavimo metus, organizatoriaus lazdijiečio Remigijaus Paulionio dėka.

Pats Remigijus tai aiškina paprastai: „Ateina į sporto klubą labai daug žmonių ir kartais besikalbant paaiškėja, jog yra tokių, kurie nori ir turi kuo pasidalinti. O aš visada galvoju apie Lazdijų socialinės globos namus, apie šių namų gyventojus.“

Taip nutiko ir šįkart. Tiesa, kad kempinių bus tiek daug, Remigijus prisipažįsta nė pats nesitikėjęs: „Kai pasakė, kad galiu, aš iškart atsakiau: reikia. Tik galvojau, kad atveš vieną kitą krepšį, bet kai pamačiau tokį įspūdingą kiekį, nutariau padovanoti jų ne tik globos namų gyventojams, bet ir kitiems, kam jų tikrai reikia.“ Tad šįkart dovanų gavėjų sąrašas gerokai išsiplėtė.

Įspūdingas skaičius kempinių buvo išdalintas Lazdijų socialinės globos namams,  Lazdijų socialinių paslaugų centro vaikų dienos soc. priežiūros paslaugų gavėjams, dienos socialinės globos asmens namuose paslaugų gavėjams, taip pat pagalbos į namus paslaugų gavėjams, savarankiško gyvenimo namų paslaugų gavėjams, dienos socialinės globos institucijose paslaugų gavėjams, socialinės globos centrui ,,Židinys“, Lazdijų mokykloms-darželiams „Kregždutė“ ir „Vyturėlis“. Įvairiaspalvės kempinės čia pat išsidalintos net neskaičiuojant: draugiškai sutarus, maždaug kiek kam kokių reikia. O kiek buvo džiaugsmo, gavus tokią praktišką, bet labai naudingą, kasdienį gyvenimą palengvinančią dovaną!

Ši spalvota velykinė dovana atkeliavo iš „Vita Baltic International“. „Visų vardu tariu ačiū savo klientui Remigijui Žeimo. Esi žmogus iš didžiosios raidės. Ačiū Tau ir Tavo šeimai“, – tokius nuoširdžius lazdijiečių padėkos žodžius perdavė R. Paulionis kitam Remigijui.

Dėkota abiem Remigijams: vienam už dosnią širdį, už įspūdingą kiekį įvairiaspalvių kempinių, kitam – už gerumą ir nuoširdų rūpestį savu kraštu, jo žmonėmis. Toks gražus Remigijaus gestas tik dar kartą patvirtina, koks didelis gali būti indėlis žmogaus, kuris galvoja apie kitus.

„Mums šie reikmenys labai reikalingi. Tai praktiška ir labai reikalinga dovana. O dargi čia pat balandis – tvarkos ir švaros mėnuo, todėl ši dovana prieš šv. Velykas mus labai pradžiugino“, – patikino dėkodama Lazdijų socialinių paslaugų centro direktoriaus pavaduotoja, l. e. direktoriaus pareigas Jolita Žilionytė. Pasakoja, kad socialinės globos namuose gyvena 40 žmonių, pagalba į namus teikiama 50, globa asmens namuose – 36, vaikų dienos centre – 25. „Ir visur mums reikalingos šios priemonės. Mes tikrai panaudosime pagal paskirtį. Visų vardu nuoširdžiai dėkoju už tokią praktišką ir naudingą dovaną“, – iš širdies dėkojo J. Žilionytė.

Soc. darbo organizatorius Ąžuolas Baležentis, įteikdamas padėką R. Paulioniui, teigė, kad svarbiausias darbas, jog kiekvienas, kuriam reikalinga pagalba, ją gautų kuo kokybiškesnę, tad tokios dovanos labai praverčia: rodos, paprasti, bet labai reikalingi kasdieniam naudojimui reikmenys.

Skriejo padėkos geradariams ir iš kitų įstaigų.

Dineta Babarskienė, „Lazdijų žvaigždė“ (2024-03-29)

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Oi kap gražu. Kempinių:)))))))))

Apdalino jau visus tom kempinėm. Dar liko tiek, kad neturi kur sandėliuot. Galėjo dar ir muilo kokį toną padovanot.

Lietuvos vardas kilęs iš veiksmažodžio lieti, todėl viskas bus gerai.

gerai žinomo Lietuvoje sportininko... Nu žinot nepykit....!

O kodėl neskelbiamas konkursas I laisva šio centro direktoriaus vietą?

O todėl kad galimai dirba laikina direktorė kažkurios giminė ? Ane vilma danauskiene,?

Sako gyrėsi kad meres giminaitė.

Tai, kad ten jau visus priima be konkurso. Neseniai vairuotoja prieme.

Turbūt konservatorių, jie dabar paklausoj?

Gal ir merės giminė? Ar sigitos? Dabar tik tokie eina?

Veisiejuosesenelų namuose įdarbinta irgi konservatorių buvus kandidatė, Sigitos giminaitė.

O, tai nuo kada Veisiejų senelių namai priklauso savivaldybei? Pezam tik, kad pezėt.

Konkursas tik MISS lietuva vyksta. Keitėsi įstatymai ... į Pareigas jau neraaikia kankurso.

Nu nepykit, bet prie kempinių visi suvaryti kažkaip net graudu žiūrėti. Gal reikėjo ir merę pasikviesti?

Kodėl jaučiu svetimą gėdą? Pamanykit, dovanojo kempinių...