Nors dievagojosi, kad niekada, bet šiandien ragauja tos pačios duonos kaip tėvai

G. Ptašnykienė nuolat ieško nišų, bando pasiūlyti žiūrovui kažką naujo.

„Niekada nebūsiu nei mokytoja, nei kultūros darbuotoja“, – kažkada sau pasakė mokytojos ir kultūros namų direktoriaus dukra Germina. 

Tačiau gyvenimas viską taip sudėliojo, kad šiandien Germina Ptašnykienė ir mokytojauja, ir darbuojasi kultūros baruose. Lyg to būtų negana, dirba Seirijų kultūros namų kultūrinių renginių organizatore ten, kur jos tėtis Vytautas Aravičius ilgus metus direktoriavo. 

Germina sukasi kaip išmanydama, sako, kol sveikata leidžia, dirbs: „Intensyviai ir daug. Kol pavežu – vežu.“ Suspėja, ko gero, viską tik todėl, kad visi jos darbai vienoje gatvėje, tik skirtinguose pastatuose: taip ir lekioja Germina nuo kultūros namų iki gimnazijos ir atvirkščiai. 

G. Ptašnykienė nuo 2005 metų dirba Seirijų kultūros namų kultūrinių renginių organizatore, dėsto ekonomiką Seirijų A. Žmuidzinavičiaus gimnazijoje, ten pat moko choreografijos paslapčių, dar ji – penktokų auklėtoja bei Lazdijų švietimo centro Seirijų trečiojo amžiaus universiteto metodininkė. Būtina pasakyti, jog dar vadovauja Seirijų kultūros namų kapelai „Savi“, linijinių šokių grupei „Šokančios močiutės“, tautinių šokių grupei „Kaimynai“, o kur dar visos veiklos su vaikais. 

Plačiau - naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2024-02-23).
 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Sako džiaugtis reikia tyliai.smagu kad sekasi .

Tai gal tegu eina vietoj sujetos ar Malinauskienė s padirbėt?

Būtų super

Netaktiškai elgiasi su kaikuriais savo bendradarbiais!Gėda!!!

Gerai dirbti kaip kiti atlieka jos darbus .

Kaip gali suspėti vienu metu dirbti ir kultūros namuose ir mokykloje

Turėtų susidomėti tam tikros institucijos jo darbu.

Aš irgi manau kad turėtų susidomėti jos darbu.

O man patinka jos kolega puikus žmogus ,geras muzikantas. Gaila apie ji nieko neužsimena.

Koks cia kolega puikus zmogus? Gal tas kuris darbo metu geria ir prie Kulturos namu stovinuoja? Cia turbut tas kolega pats ir komentuoja tokius dalykus.

Nepilkite šiukšlių ant gabaus žmogaus, jo visuomet malonu pasiklausyti, jums iš jo reikėtų daug pasimokyti ypač pagarbos kitiems. O ir ligonis jis ar ne nejums nustatinėti, geriausia kaip savų ligonių visi žiūri.

Germina nepyk neturi kuo girtis.

Negaliu komentuoti apie jos darbą, bet jau Seirijų šventiniai renginiai taip atsibodę. Kas kartą vis tas pats per tą patį. Net nesinori eiti. Kažkaip kitos seniūnijos sugeba pasikviesti populiarių atlikėjų, o čia nieko tik pasikviečia tokių pačių saviveiklininkų kaip ir mūsiškiai. Žinau ir ne vieną, kurie neina į renginius su jau nusibodusiais kolektyvais.

Saunuole Germina. Visada smagu atvykti i puikius renginius.

Jeigu ir stoviniuoja prie kultūros namų, bet savo visus darbus padaro! Baikit drapstytis purvais, artėja šv.Velykos!

Puikus žmogus ir renginiụ organizatorė. Visada viskas kruopščiai apgalvota ir padaryta. Malonu matyti miestelị gyvạ reginiais ir naujomis idėjomis, prie ko Germina prisideda labai stipriai. O čia tie kurie taip neigiamai, nepagrịstai komentuoja, papraščiausiai pavydi. Šaunuole, Germina, taip ir toliau!

jau subego egzpertu gyvatynas savo mintis reiksti-nesugeba,nusibodo,neinu...o ka patys gero padare be piktu komentaru rasinejimo ir tulzies liejimo,sofos komentavimo riteriai jus

Žinau, pažįstu ir ką ogi nieko gero nepasakysiu . Nagla nelabai kultūringa.

Tai kam anonimiskai rasai jei pazisti? Pasislepus po lapais smagu purvu drabstytis? Geda uz tokius komentatorius, patys nieko nenuveike ir nepasieke sugeba tik ant kitu purvus drabstyt. Slepkites supuve komentatoriai, geda ir skaityt ka rasot.

Kokie jūs pikti... Jei žmogus dirba, nemeluoja ir nemeilikauja, tai katastrofa??!!! Pirmiausia prieš metant akmenį ant kito, sustokit, pasižiūrėkit ir paklauskit savęs, ar esat patys tokie jau šventuoliai?! kad galit sau leist kitą kritikuot! O juolab, kad nematau už ką!!Nes kas ją pažįsta, tai tikrai žino, kad ji dirba neskaičiuodama valandų...